fbpx

WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management System (CMS). Dit is een systeem voor websites, waardoor u als beheerder simpel de website kan beheren. WordPress biedt functies om de layout simpel aan te passen, maar heeft ook de mogelijkheid om pagina’s en artikelen te maken of te bewerken. Hierdoor kan u zonder veel kennis van coderen, toch een kwalitatieve website beheren. Wat zijn precies de voordelen van het gebruik van WordPress en waarom juist een WordPress website laten maken bij Whay?

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Easy to Use

WordPress is heel makkelijk te gebruiken. Door een overzichtelijk systeem, kunt u eenvoudig alles aanpassen. Zonder enige kennis van HTML, CSS of PHP

Lifetime Support

WordPress biedt maandelijks de nieuwste updates gratis aan. Daarnaast beschikt WordPress over een grote database met supportvragen.

Unlimited Plugins

WordPress beschikt over een database met meer dan duizend plugins voor uw website. Daardoor zijn er heel veel extra features mogelijk voor uw website.

SEO Friendly

Bij WordPress zit een SEO-vriendelijke interface ingebouwd. Hierdoor is jouw website goed vindbaar. Bij Whay kunt u echter nog beter vindbaar worden.

Wat biedt Whay extra?

Eigen plugins ontwikkelen

Bij Whay is het mogelijk om eigen plugins te ontwikkelen. Heeft u een speciale wens voor uw website en is daar niet de juiste plugin voor te vinden, dan kunnen onze developers kijken of het mogelijk is om toch uw wens te verwezenlijken. Eerst wordt er samen overlegd hoe u de plugin wilt hebben en daarna besproken wat er dan mogelijk is. Op deze manier is bijna alles mogelijk, als u een website aanschaft bij Whay.

SEO Optimalisatie

Hoewel WordPress een ingebouwd SEO-systeem heeft, is het toch nog vrij lastig om dan heel goed vindbaar te zijn. Daarom biedt Whay voor WordPress een SEO-optimalisatie aan. Wij kijken dan goed naar uw website en kijken hoe wij die het beste vindbaar kunnen maken. Daarnaast voeren wij een algehele check uit, zodat wij met 100% garantie uw website goed vindbaar kunnen maken.