fbpx

WordPress diensten van Whay

Ruim 75 miljoen website’s die momenteel online staan zijn gemaakt met behulp van WordPress. Dit is een tool gemaakt voor bloggers om hun eigen site te kunnen maken en makkelijk te onderhouden. Tegenwoordig wordt het niet alleen meer door bloggers gebruikt maar ook voor particuliere en zakelijke websites.

Onze WordPress diensten.

Whay maakt WordPress website’s en blogs. Dit doen wij onder andere door een goed gesprek te voeren en alle wensen te verduidelijken. Aan de hand van deze informatie zullen wij aan de slag gaan en zullen we pas stoppen zodra u helemaal tevreden bent.

WordPress onderhoud.

Heeft u al een bestaande WordPress site van ons, uzelf of een ander bedrijf maar wilt u graag iets laten aanpassen? Dat is bij Whay ook mogelijk. Wederom zullen wij hier een gesprek over voeren om uw wensen te verduidelijken en zullen wij ook dit zorgvuldig aanpakken. Ook bij wijzigingen stoppen wij pas als u tevreden bent!

Back-up Service.

Een professionele back-up service voor uw WordPress site nodig? Dat regelen wij! Met handmatig gemaakte en gecontroleerde back-ups weet u zeker dat uw site in goede handen is. Is uw site gehackt, heeft u zelf een fout gemaakt of is er zomaar iets stuk gegaan, dan hebben wij uw site binnen één dag weer online!