fbpx

Webhosting

Whay biedt webhosting van de beste kwaliteit. Krachtige servers en snelle verbindingen zorgen voor geweldige prestaties. Het gebruik van CRM’s zoals WordPress en Joomla is ook geen probleem.

Backups

Whay Hosting maakt dagelijks een backup van uw gehele website. Hieronder valt ook de database en de e-mailservice. Hierdoor gaat er nooit wat verloren. Bij Whay kunt u op aanvraag ook nog een speciale backup laten maken. Hierdoor weet u zeker dat uw website en gegevens in goede handen zijn.

DirectAdmin

Wij maken gebruik van DirectAdmin. Via dit paneel kunt u alles regelen rondom uw website. Van DNS instellingen en het uploaden van een website tot een SSL certificaat installeren en uw PHP versie veranderen.

Auto Installer

Ook zit Softaculous in ons DirectAdmin systeem. Dit is een Auto Installer met meer dan 447 scripts met o.a. WordPress, Joomla, Abantecart en meer dan 1115 PHP Classes. Het voordeel hiervan is dat als u bijvoorbeeld
WordPress wilt installeren dit in 1 klik kan. De database wordt automatisch gemaakt en de benodigde bestanden worden voor u klaargezet.

99,9 tot 100% Uptime

Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud, waardoor wij een snellere verbinding en een uptime van 99,9% garanderen. Alle data wordt op een volledige redundante SAN opgeslagen en elke SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie voor de beste beveiliging.

Bent u geïnteresseerd in onze webhosting? Vertel ons wat u nodig heeft, en wij stellen een pakket voor u samen.