fbpx

Webhosting van Whay

Whay biedt webhosting van de beste kwaliteit. Krachtige servers en snelle verbindingen zorgen voor
geweldige prestaties. Het gebruik van CRM’s zoals WordPress en Joomla is ook geen probleem.

Backups
Whay Hosting maakt dagelijks een backup van uw gehele website. Hieronder valt ook de database en de e-mailservice. Hierdoor gaat er nooit wat verloren. Bij Whay kunt u op aanvraag ook nog een speciale backup laten maken. Hierdoor weet u zeker dat uw website en gegevens in goede handen zijn.

DirectAdmin
Wij maken gebruik van DirectAdmin. Via dit paneel kunt u alles regelen rondom uw website. Van DNS instellingen en het uploaden van een website tot een SSL certificaat installeren en uw PHP versie veranderen.

Auto Installer
Ook zit Softaculous in ons DirectAdmin systeem. Dit is een Auto Installer met meer dan 447 scripts met o.a. WordPress, Joomla, Abantecart en meer dan 1115 PHP Classes. Het voordeel hiervan is dat als u bijvoorbeeld
WordPress wilt installeren dit in 1 klik kan. De database wordt automatisch gemaakt en de benodigde bestanden worden voor u klaargezet.

99,9% of zelf 100% Uptime
Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud, waardoor wij een snellere verbinding en een uptime van 99,9% garanderen. Alle data wordt op een volledige redundante SAN opgeslagen en elke SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie voor de beste beveiliging.
Tevens hebben wij ook hosting pakketten met een 100% uptime garantie, dat betekend dat uw server altijd online is!