fbpx

Webdesign

Geen design is te gek..

Whay levert designs geheel naar uw wens. Daarnaast is het ook mogelijk om kant en klare templates te verkrijgen.

Vraag een offerte aan

WordPress

Al onze websites worden standaard geleverd met het Content Management System (CMS) WordPress. Met dit systeem kunt u simpel en snel aanpassingen doen op uw website. Daarnaast is het mogelijk om  extra opties te krijgen bij Whay voor deze CMS. Klik hier voor meer informatie.

Responsive

De designs die door Whay gemaakt worden, zijn altijd responsive. Hierdoor is de website op elk apparaat goed te bekijken. Of u nou de website bekijkt op een telefoon of op een computer. De website blijft goed en duidelijk leesbaar. Hierdoor bent u altijd goed bereikbaar.

Uw wens centraal

Bij Whay doen we niet aan verplichtingen. Heeft u bepaalde wensen voor uw website, dan probeert Whay deze wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken. Of het nu gaat om een design of om een extra optie op uw website. In overleg is heel veel mogelijk, zodat u tevreden bent.

Kant-en-klare designs

Wilt u niet een geheel eigen design en kiest u liever voor een kant-en-klare template? Whay beschikt over verschillende templates die geheel naar eigen wens aangepast kunnen worden. Hierdoor heeft u toch uw eigen website, maar het scheelt kosten en tijd!

Stap 1

Design

Samen met Whay wordt het design bepaald en de keuze gemaakt wat het eindresultaat moet zijn.

Stap 2

Ontwikkelen

Na de plan van aanpak wordt de website ontwikkeld door onze web developers. Zij zorgen dat het design als website werkt.

Stap 3

Revisieronde

Na het ontwikkelen van de website krijgt u de kans om uw mening te geven over het resultaat. Het is dan mogelijk om feedback te geven en te laten aanpassen.

Stap 4

Eindresultaat

Na de revisieronde is de website ontwikkeld en klaar voor gebruik! Het is echter mogelijk om tegen vergoeding extra revisierondes te krijgen.

Bent u geïnteresseerd in onze webhosting? Vertel ons wat u nodig heeft, en wij stellen een pakket voor u samen.