fbpx

Over Whay

Hoe is het begonnen?Zorgen voor een glimlach..

Van idee tot bedrijf

Het begon voor Remko van den Hoef allemaal vanuit zijn slaapkamer. Vanuit zijn opleiding had hij al interesse in de webdevelopment branche. Het was dus een kleine stap om een bedrijf op te richten.

In december 2016 heeft Remko een Kamer van Koophandel aanvraag gedaan en sindsdien was Whay een feit. Het bedrijf bestond eerst alleen uit Remko, maar is later toegegroeid tot meerdere medewerkers.

Whay bood aan het begin van het bedrijf alleen diensten aan zoals webhosting, reseller hosting en domeinnamen. Dat heeft gezorgd voor verschillende klanten. Veel van deze klanten zijn nu nog steeds klant van Whay.

Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom proberen wij al hun wensen te verwezenlijken. Dat was toen ook al ons standpunt. Hierdoor zijn klanten nog steeds enorm tevreden over ons.

Wat wij merken aan onze klanten, is dat zij liever niet allerlei verschillende bedrijven willen inschakelen voor hun website. Dat is begrijpelijk, want het zorgt voor veel administratie. Daarom zijn wij in 2019 begonnen met het uitrollen van nieuwe diensten. Zo bieden wij nu ook web development aan, zodat klanten niet alleen de infrastructuur van een website krijgen, maar ook een gehele website. Precies naar de wens van de klant.

Daarnaast bieden wij ook grafische diensten aan, zoals sjablonen of verschillende huisstijl producten. Op deze manier proberen wij een totaal pakket aan te bieden en te zorgen voor een glimlach op het gezicht van onze klanten.

 

Waar zijn wij goed in?Wat zijn onze kwaliteiten?

95 %

Web Development

80 %

SEO

90 %

Webdesign

Hoe wij het zien

Wij stoppen pas als onze klant tevreden is. Wij bieden het totaalpakket aan, zodat u als klant altijd terecht kan bij Whay als u problemen heeft. Wij kijken oplossingsgericht naar deze problemen en proberen u wensen uit te laten komen.

Hoe wij praten

Wij horen het vaak binnen ons bedrijf: communication is key. Wij vinden het heel belangrijk dat wij precies weten wat de klant wil. Daarom zijn wij nooit bang om het gesprek aan te gaan. Of het nou via e-mail, telefoon of per brief is. Wij houden niets voor u achter.

Hoe wij werken

Wij vinden het enorm belangrijk dat uw wensen uitkomen. Daarom is het belangrijk dat wij eerst goed kennismaken en dan pas kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Op die manier proberen wij u ondersteuning op maat te bieden.