fbpx

Huisstijl is hét visitekaartje van uw bedrijf

Als Nederlands bedrijf heeft u het al moeilijk genoeg. Nederland telt zoveel bedrijven. Hoe valt u nu op? Een goede huisstijl laat u opvallen. Maar waarom is dat zo belangrijk?

Een goede huisstijl zorgt er voor dat u opvalt tussen alle andere bedrijven door. Een mens is visueel ingesteld. Als u een mooie website heeft, een mooi logo of mooie visitekaartjes, valt dat meer op. Ook onthouden klanten een opvallende huisstijl beter dan een saaie, niet boeiende of zelfs ontbrekende huisstijl.

Het is daarbij wel belangrijk dat de huisstijl op alle fronten wordt toegepast.De documenten, visitekaartjes, maar ook de sociale media moeten een totaalplaatje zijn.

Voordat u een huisstijl gaat ontwikkelen, is het belangrijk dat u weet waar het bedrijf voor staat. Zomaar een huisstijl kiezen is niet slim. Overweeg eerst waar het bedrijf voor staat en bepaal dan pas uw huisstijl.

Als u een beeld hebt bij uw bedrijf, dan is het belangrijk om eerst aan het logo te werken. Het logo is het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf en vanuit daar kan de huisstijl verder ontwikkeld worden.

Bij Whay kunnen wij u helpen in het voorproces en in de ontwikkeling van uw huisstijl. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.