fbpx

VoIP gunstig voor uw bedrijf

VoIP klinkt als een onbekend begrip. Het betekent Voice over IP. Kortweg: bellen via internet. Het heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van het ‘normale bellen’. Wat zijn die voordelen en wat heb je eraan als bedrijf? In dit artikel staan alle ins en outs.

Thuis gemakkelijk te bereiken
Met een VoIP systeem is het heel gemakkelijk om telefoonnummers van uw eigen bedrijf door te laten schakelen naar een huisadres. Voorheen kon je laten doorverbinden naar een huistelefoon, maar met VoIP kan een medewerker het bedrijfstelefoonnummer ook bereiken via zijn huis. Het grootste voordeel voor u als werkgever is dat uw werknemers zo veel makkelijker thuis kunnen werken.\

Voicemail ook echt via de e-mail
VoIP werkt via het internet. Hierdoor krijg je ook de mogelijkheid om voicemail via de e-mail te laten ontvangen. U kunt zelf bepalen naar wel e-mail adres het verstuurd moet worden. Het grootste voordeel is dat alle voicemail netjes op een rij vermeld staan op het internet.

Verschillende handige features
Doordat VoIP via internet werkt, is het mogelijk om allerlei functionaliteiten toe te voegen. Zo kunt u een hele infrastructuur ontwikkelen met kiesnummers en gebruikers, maar u kunt ook een wachtrij implementeren. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk openingstijden en vakantietijden laten invoeren in het systeem, waardoor de nummers op sluittijden niet beschikbaar zijn.

Verder beschikt VoIP over kleinere extensies zoals het bepalen van de wachtrij grootte en het gebruiken van een wachtmuziekje. Er zijn zoveel extensies beschikbaar, waardoor VoIP makkelijk naar uw wens kan worden aangepast.

Bij Whay kunt u tegen gunstige tarieven gebruik maken van VoIP. Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie.

Volg ons op social media: