fbpx

Whay 2.0

Whay

Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden

Dat namen wij bij Whay wel erg letterlijk. Met een compleet nieuwe huisstijl en een hele boel andere producten zijn we “herboren”.

Wat is er nieuw?

Zoals u wellicht hebt kunnen zien hebben wij een ander logo. Maar d at is niet alles! We zijn vanaf heden officieel ook een telecommunicatie leverancier. Dat houdt in dat wij u en uw bedrijf kunnen voorzien van VoIP, Mobiele abonnementen en Data-Only abonnementen. Uiteraard blijven wij u voorzien van onze vertrouwde diensten in de webhosting. Voor meer informatie over de diensten kunt u de rest van onze nieuwe website bekijken onder het kopje “Diensten”.

Wat veranderd er voor de huidige klanten?

Voor onze klanten veranderd alleen het logo op de facturen. Verder blijft alles precies zoals het was! We kunnen echter alleen meer diensten aanbieden, wat alleen maar voordelig is.

Wat is ons doel hiermee?

Ons doel is om meer mensen te bereiken met onze diensten. We wilde al een lange tijd mobiele diensten kunnen leveren en het is nu eindelijk zo ver! Kent u of bent u iemand die hier gebruikt van wilt maken, wacht niet langer en neem contact op met Whay voor alle informatie!

Wat gaan wij bloggen?

Whay gaat bloggen over tips & tricks die van toepassing kunnen zijn over onze diensten. Ook kondigen wij hier nieuws aan die wellicht interessant kan zijn voor u. Bijvoorbeeld over nieuwe diensten of prijswijzigingen.
Wilt u graag op de hoogte blijven? Klik Hier en schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons op social media: